Poedercoaten

Poedercoaten

 

Poedercoating, oftewel het moffelen van metalen, is de perfecte manier om uw metaal te kleuren en tegelijkertijd een optimale bescherming te bieden. De duurzaamheid van het product wordt vergroot doordat het invloeden van buitenaf beter kan weerstaan.

De coating kan toegepast worden op blank staal, verzinkt staal en aluminium. Door middel van een 'elektrostatisch proces' wordt de poedercoating aangebracht. Het negatief geladen poeder wordt daarbij aangetrokken door het geaarde materiaal.

Poedercoating is een elektrostatische toepassing voor aluminium, blank, verzinkt en roestvrij staal. Door middel van stroom wordt het poeder geladen waarna het aangetrokken wordt door het metaal. Zo kunt u uw product in elke gewenste kleur laten coaten en bent u gelijk verzekerd van een optimale bescherming. Naast het poedercoaten kunt u uw metalen materialen ook laten spuiten met verf. Kies alvast een kleur uit het RAL coderingssysteem.

Indien nodig geeft G. van Rijn B.V. uw metalen een voorbehandeling. Zo worden oude verflagen verwijderd door middel van 'stralen'.

Door een passende voorbehandeling van uw product bent u er zeker van dat de poedercoating goed wordt aangebracht en langdurig blijft zitten.

 

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

09.06 | 09:20

prachtige kreidlers getuned door VhS ( Harrie van Hout)

...
10.12 | 19:43

super

...
29.09 | 19:05

Hallo Josef, De instructieboekje zijn te downloaden/ te bekijken op Kreidlerservice.nl > onderdelencatalogus of Kreidleroriginal.com > onderdelenboeken.Grt Mark

...
17.09 | 13:34

ik vind deze pagina prima , zo weet ik wat ik moet doen want ik heb geen boekje van mijn 50 cc motor uit 1966

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE