Poedercoaten

Poedercoaten

 

Poedercoating, oftewel het moffelen van metalen, is de perfecte manier om uw metaal te kleuren en tegelijkertijd een optimale bescherming te bieden. De duurzaamheid van het product wordt vergroot doordat het invloeden van buitenaf beter kan weerstaan.

De coating kan toegepast worden op blank staal, verzinkt staal en aluminium. Door middel van een 'elektrostatisch proces' wordt de poedercoating aangebracht. Het negatief geladen poeder wordt daarbij aangetrokken door het geaarde materiaal.

Poedercoating is een elektrostatische toepassing voor aluminium, blank, verzinkt en roestvrij staal. Door middel van stroom wordt het poeder geladen waarna het aangetrokken wordt door het metaal. Zo kunt u uw product in elke gewenste kleur laten coaten en bent u gelijk verzekerd van een optimale bescherming. Naast het poedercoaten kunt u uw metalen materialen ook laten spuiten met verf. Kies alvast een kleur uit het RAL coderingssysteem.

Indien nodig geeft G. van Rijn B.V. uw metalen een voorbehandeling. Zo worden oude verflagen verwijderd door middel van 'stralen'.

Door een passende voorbehandeling van uw product bent u er zeker van dat de poedercoating goed wordt aangebracht en langdurig blijft zitten.

 

 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

21.11 | 07:42

Wauw wat een bijzondere tank is dat geworden. Echt een mooie special! Wat een werk omdat zo te krijgen. Zeer creatief. Perfect!!

...
19.04 | 13:20

Hoe kan ik een zijscherm zo mooi/goed aanpassen dat er een 28 mikuni achter past?mvrgr Arthur

...
23.03 | 12:28

Hallo Mark,
Ik wil dezelfde Kokusan ontsteking gaan bouwen op een vooroorlogse tweetakt (JLO).
Maakt de draairichting wat uit. ?

...
31.12 | 00:00

Kreidler RSR 60 cc membraan,Marco Focke 2019

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE